Sustine fundatia

fundatie

Fundatia umanitara MERIDIAN, in colaborare cu partenerii sai, sustine promovarea religiei Ortodoxe si readucerea traditiilor specifice romanesti in interesul publicului.

 

Religia a jucat, si inca joaca un rol deosebit de important in societate. Biserica are rol de a impartasi Invatatura Sfanta cu credinciosii sai, pentru care religia nu este doar un concept, ci un mod de viata. Credinta Ortodoxa este credinta ce a fost „data sfintilor odata pentru totdeauna” (Iuda 1:3), impartasita de catre Iisus Hristos apostolilor şi raspandita prin Sfanta Traditie din generatie in generatie, fara a se adăuga sau sustrage nimic.

 

Totodata, Biserica este cea care te ajuta sa devii mai bun, mai curat si mai apropiat de cele Sfinte, pentru a ajunge in Imparatia Cerurilor, te sprijina daca esti sarac si are grija de tine daca esti orfan. Chiar daca esti copil sau adult, esti binevenit in Casa Domnului, pentru ca religia nu are limita de varsta.

 

Implica-te si tu in sustinerea fundatiei si a proiectelor derulate de aceasta! Ajuta promovarea religiei in randurile romanilor prin donarea de bunuri materiale sau financiare.

 

Cum poti dona?

 

Sustine fundatia Sustine fundatia Sustine fundatia
Redirectionati 2% Redirectionati pana la 20% din impozitul pe profit Donatie individuala
Puteti sustine misiunea noastra redirectionand 2% din impozitul pe care il platiti catre stat. Puteti redirectiona pana la 20% din impozitul pe profit datorat catre stat pentru a sprijinii fundatia. Va invitam sa deveniti donatori si sa contribuim impreuna la raspandirea credintei Ortodoxe.
Descarca formularul Descarca formularul DONEAZA